ONZE WERKWIJZE

Na het invullen van uw gegevens en de gegevens van het te verkopen pand, ziet u direct ons vrijblijvende bod.  U krijgt vervolgens direct de mogelijkheid om dit vrijblijvende bod te accepteren, of af te wijzen. Indien u ons vrijblijvende bod op het pand accepteert, neemt één van onze experts binnen 5 werkdagen contact met u op. Onze expert maakt met u een afspraak voor de inspectie van uw pand.

Indien de uitkomst van de inspectie overeenkomt met de door u ingevulde gegevens over het te verkopen pand, dan stellen wij vervolgens een koopovereenkomst op en kunt u binnen 10 werkdagen over uw geld beschikken.

ONZE DIENSTEN

Aan de hand van de door u ingevulde gegevens met betrekking tot uw pand doen wij direct een vrijblijvend bod op uw pand en garanderen na een positieve uitkomst van de inspectie een onherroepelijk bod.

UW GEGEVENS INVULLEN VOOR ONS BOD

Door middel van onze ervaringen is er een systeem ontwikkeld, dat op basis van de door u ingevulde gegevens een bod genereert.

Indien de door u ingevulde gegevens met betrekking tot het te verkopen pand kloppen, dat heeft u uiterlijk binnen 10 werkdagen na het sluiten van de koopovereenkomst het geld op uw bankrekening. Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat indien de door u ingevulde gegevens met betrekking tot het te verkopen pand niet kloppen, wij het recht hebben om het vrijblijvende bod op het pand in te trekken.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons team. Wij helpen u graag verder